Tek.no

Konkurranse

Vinn et par heftige skreddersydde øreplugger

M-Fidelity HF-3 har super lyd og passer perfekt til ørene dine.

7 Feb 2015 00:00

Når vi snakker om personlig lyd er det kanskje lite som er mer personlig enn et par formstøpte ørepropper. Det er mye godt håndverk involvert i prosessen, og sluttresultatet er musikkformidlere som bare passer akkurat dine ører.

Hvis du er glad i godlyd er ukens konkurranse en gylden mulighet for deg som kanskje ikke har tatt deg råd til å prøve skreddersøm før. Du kan nemlig vinne nye HF-3 fra M-Fidelity. Øreproppene har en pris på 2500 kroner, i tillegg til kostnaden ved å gjøre avstøpninger av ørene dine.

Her er et utdrag fra testen av HF-3 som vi nylig publiserte:

«Den oppgraderte innmaten betyr imidlertid et par andre ting. De nye proppene leverer et bassfundament som er en hel del mer solid enn forgjengerne. Gitt en mobiltelefon med kapabel hodetelefonutgang, er lydkvaliteten vi opplever fra HF-3 farlig nærme den vi gjerne måtte koble HF-2 til stasjonært utstyr for å oppleve. Det liker vi.»

Her får du altså med deg virkelig godlyd på farten, og godlyd som enkelt konkurrerer med mange av de store, og like dyre, hodetelefonene vi ser folk ha med seg på gaten og på bussen.

VIKTIG: Praktisk informasjon

For å vinne må du som vanlig svare på noen enkle spørsmål. Denne gangen bør du imidlertid tenke på et par ting i tillegg. For at proppene skal kunne støpes etter akkurat dine ører, må du ha en audiograf i nærheten som du kan ta avstøpninger hos. Selve prosessen tar et sted mellom 15 og 30 minutter.

Er audiografen din M-Fidelity-forhandler dekkes avstøpingen direkte. Hvis ikke dekker produsenten inntil 300 kroner av avstøpingskostnaden. Vær obs på at kostnaden kan være høyere enn dette hos noen audiografer.

Siden premien er håndlaget og personlig kan den i utgangspunktet ikke videreselges. Navnet du fører opp når du deltar er det vi sender til produsenten. Du står imidlertid helt fritt til å delta på vegne av noen du tror kan ha glede av premien.

Legg gjerne ønsker om farge, kabeltype avhengig av telefon og liknende i adressefeltet ved deltakelse.

Se listen over M-Fidelitys forhandlere her her.

Les også
Sjekk om du vant formstøpte ørepropper
Les også
M-Fidelity HF 3: Skreddersydd godlyd til mobiltelefonen
Les også
Bose QuietComfort 20i støykanselerende ørepropper: Bose' støykanselerende propper gir følelsen av å bo i en boble
Les også
Starkey HF-2: Ser du etter et fantastisk håndfrisett?
annonse

Les også