Tek.no

Konkurranse Julekalender 2013 – luke 21

Vinn en spennende premie bak luke 21

Sjekk hva som skjuler seg bak kalenderluken

Shutterstock 65381869
21 Des 2013 00:01

Det er desember, julaften er rett rundt hjørnet, og nå er snart alle lukene i Hardware.no sin julekalender åpnet. Det er likevel noen skikkelige godsaker igjen, så pass på at du får tid til å delta i de siste konkurransene innimellom de siste juleforberedelsene.

I tillegg til hovedpremiene blir alle som deltar med i en ekstra trekning hver dag, hvor én deltaker får et helt års tilgang til Hardware Ekstra, som de kan bruke selv eller gi i gave til en venn – i god juleånd.

Dagens konkurranse

Foto: Logitech

Dagens premie er det Logitech som stiller opp med, i form av deres Harmony Ultimate. Dette er flaggskipet i deres serie med Harmony-kontrollere, og skal ifølge selskapet selv redefinere hva en hjemmeunderholdningskontroll er.

Logitech Harmony Ultimate støtter både infrarød overføring og Bluetooth, og lar deg styre alt fra hjemmekinoanlegg til smarte lyspærer, eller for den saks skyld spillkontrollere, blant annet via en berøringsskjerm som en av kontrollflatene. Premien har en verdi på rundt 2000 kroner.

Vi håper alle får en fortsatt fin førjulstid, og ønsker lykke til med spørsmålene!

Kalenderluken er åpen fra klokken 00.01 til 23.59 i dag. Vinnerne av konkurransene blir offentliggjort i en egen artikkel på lille julaften, mandag 23. desember. Konkurranseregler finner du i denne artikkelen.

Følg også med på adventskalendrene hos våre søstersider:

annonse

Les også