Konkurranse

Vinn eksklusive ørepropper til mobilen

Logitech UE4 Pro formstøpt for dine ører er premien i ukens lørdagskonkurranse.

Igjen er det mobilredaksjonens tur til å dele ut premier i Tek-nettverkets lørdagskonkurranse. Denne uken kan du vinne en skikkelig lekkerbisken for deg som liker god lyd. Logitech UE 4 Pro er noen av de heftigste øreproppene du kan koble til en mobiltelefon.

Øreproppene er skreddersøm og lages for hånd hos Ultimate Ears i USA, etter avstøpninger fra ørene dine. På den måten er du garantert at de passer som hånd i hanske. Hvis du bare har prøvd standardpropper før er formstøpte propper en helt annen opplevelse både når det kommer til lyd og komfort.

For at du skal ha gode vinnersjanser har vi for sikkerhets skyld to sett av disse proppene å dele ut.

Fantastisk lydkvalitet

UE4 Pro fikk nylig toppkarakter da vi testet dem. En av årsakene er at proppene låter godt med nær sagt alt utstyr, og på sitt beste er de ekstremt detaljerte og avslørende for detaljer i musikken.

Bunnsolid bass, en krisp og presis diskant sammen med en mellomtone det ikke er noe å utsette på er blant høydepunktene. Det eneste betydelige trekket vi hadde var prisen, som ligger på rundt 3500 kroner i Norge.

Les hele testen av Logitech UE4 PRo

Skreddersøm

I denne konkurransen har vi valgt å be om adressen din når du svarer, slik at Logitech kan finne ut hvor du kan ta avstøpninger av ørene dine. Grunnen er at vi ønsker å korte ned ventetiden mest mulig før du får proppene dine. Adressene vil bli slettet etter konkurranseslutt, og brukes bare til å kontakte deg som vinner.

Logitech dekker kostnadene for avstøpningen, og det er hørselssentre spredt ut over mesteparten av Norge.

Avstøpningene sendes til USA der proppene dine lages for hånd. Prosessen er litt tidkrevende og tar mellom tre og fem uker fra begynnelse til slutt – men det heter seg at den som venter på noe godt ikke venter forgjeves. Det tror vi at vi kan garantere.

Konkurransen varer fra lørdag 4. august klokken 00.01 til mandag 6. august klokken 12.00. Ansatte i Mediehuset Tek, eller deres nære familie, har ikke anledning til å delta i konkurransen. Premiene leveres av Logitech.

Les også
Her er vinnerne av helgekonkurransen
Les også
Logitech UE4 Pro: Mobil lyd blir ikke stort bedre enn dette
Les også
Etymotic Research HF3: Dette er godlyd du ikke blir sliten av
Les også
ACS T3: Dette er knallgode treningspropper
Les også
ACS T15 Custom: Ørepropper som stenger verden ute
annonse