Tek.no

Konkurranse

Dette kan du vinne i luke 7

I dag kan du stikke av med ett av årets mest spesielle produkter, og mye mer.

7 Des 2012 00:02

Hver dag fram til julaften kan du vinne flotte premier i Tek-nettverkets julekalendere. Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningene, er å svare på noen relativt enkle spørsmål.

Dette er dagens premier:

Akam.no

Dagens Akam-luke inneholder premier som passer til de aller fleste fotonerders behov. I dag kan du vinne et Kingston SDHC Class 10 16 GB minnekort, et Kingston Compact Flash Ultimate 600X 16 GB minnekort, og en Kingston Media Reader minnekortleser, som leser begge de to minnekortene, og flere til.

Kingston SDHC Class 10 16 GB.Foto: Kingston

Amobil.no

Amobil trekker ut én heldig vinner som får ett av årets mest spesielle produkter. Asus PadFone 2 er en mellomting mellom mobiltelefon og nettbrett.

PadFone 2 er ikke bare en av de desidert kraftigste mobiltelefonene på markedet, den kan også med et enkelt håndgrep gjøres om til et fullverdig Android-nettbrett.

Asus PadFone 2.Foto: Kurt Lekanger, Amobil.no

Gamer.no

I dag er premien tre knallgode spill for 3DS og DS: Plattformspillet New Super Mario Bros. 2, rollespillet Pokémon Black Version/White Version 2 og eventyrspillet Professor Layton and the Miracle Mask.

New Super Mario Bros. 2.

Hardware.no

Bak Hardware-luken finner vi et digert PC-kabinett, fra Cooler Master. Vinneren får tilsendt Cooler Master Cosmos II. Dette er et skikkelig verstingkabinett for dem som synes at alt annet er for lite.

Cosmos II Big Tower.

Lykke til!

Les også
Disse PC-spillene er suverene julegaver
Les også
Ny speilrefleks til jul?
Les også
– Ingen ønsker seg en 3-pack med sokker
Les også
Julegavetips til småbarn
Les også
Her er de perfekte mobilene å gi til jul
Les også
Julegavetips til gameren
Les også
Legg et kamera under treet
annonse

Les også

Loading
annonse

Dagens beste tilbud

I samarbeid med vår kommersielle partner Prisjakt.no
Loading