Tek.no

Konkurranse

Akams julekalender, dag 10

Videoredigeringsprogra til hjemmebruk.
10 Des 2009 00:00

To uker igjen til julaften, og vi regner ikke med at du er ferdig med alle julepresangene ennå. Men det kan vi hjelpe deg med, med litt hjelp fra Avid. De gir nemlig ikke mindre enn 3 stk. Pinnacle Studio HD videoredigeringsprogram

Dette er den enkle versjonen av programmet, og egner seg godt til den glade amatør som ikke ønsker seg alt for mange forvirrende muligheter, og som vil ha det kjapt og enkelt. Som navnet tilsier, kan du redigere HD-video men også video som ikke er HD går selvfølgelig fint.

Blant de som svarer riktig på spørsmålene nedenfor, trekker vi tre vinnere som får hver sin Pinnacle Studio HD.

Du kan bare delta en gang pr. dag, men du må gjerne være med hver eneste dag, og det er nye premier hver dag resten av året. Ansatte i Edda Digital AS eller Avid, eller deres nærmeste familie, kan ikke delta i konkurransen.

Konkurransen kan besvares fram til midnatt 10. desember. Trekningen vil bli gjort når konkurransen er avsluttet, og vil normalt offentliggjøres neste dag. I helgene kan det bli forsinkelser, da redaksjonen også av og til ønsker å ha fri. Vinneren tilskrives på e-post, så husk å legge inn en gyldig e-post-addresse.

Våre søstersider har også julekalendre på gang - du finner dem her:

annonse

Les også