Tek.no

Konkurranse

Akams julekalender, lille julaften

Dagens premie (Objektiv følger ikke med).

23 Des 2010 00:00
annonse

Så var det dagen før dagen, og det markerer vi med en av de aller flotteste premiene i årets kalender. Japan Photo har vært så rause at de stiller med en Canon EOS 7D – et semiprofesjonelt speilreflekskamera som har alt og litt til. Her er det hastighet, megapiksler, respons, videofunksjoner i monn, og få brukere savner noe på dette kameraet.

Normalt koster det å være kar, men i dag har du mulighet til å bli ”kar” uten at det koster deg noe som helst. Alt du trenger å gjøre er å svare riktig på spørsmålene nedenfor.

Blant alle som svarer riktig, trekker vi ut en vinner som får en Canon EOS 7D fra Japan Photo.

Du kan bare delta en gang pr. dag, men du må gjerne være med hver eneste dag resten av året, og det er nye premier hver dag. Ansatte i Edda Media AS eller Japan Photo, eller deres nærmeste familie, kan ikke delta i konkurransen.

Konkurransen kan besvares fram til midnatt 23. desember. Trekningen vil bli gjort når konkurransen er avsluttet, og vil normalt offentliggjøres neste dag. I nå i helgen kan det bli forsinkelser, da redaksjonen også av og til ønsker å ha fri. Vinnerne tilskrives på e-post, så husk å legge inn en gyldig e-post-addresse.

annonse

Våre søstersider har også julekalendre på gang - du finner dem her:

Les også
Vant du?
annonse

Les også