Til hovedinnhold
Konkurranse

Sjekk om du vant Sonys vanntette toppmobil

Vinneren av helgekonkurransen er kåret.

Det er sommer, det er ferietid ... og det regner ganske mye! Hva er vel da bedre enn en ny dings? Muligens en ny vanntett dings. Denne helgen kan du vinne Sonys vanntette toppmobil, Xperia Z3+, i helgekonkurransen som varer fra klokken tolv natt til lørdag og helt frem til mandag klokken 12.00.

Og vinneren ble:

Konkurransen er nå avsluttet. Vinneren ble Atle Corneliussen fra Oslo. Telefonen er på vei i din retning. Tek.no gratulerer og ønsker fortsatt god sommer.

Telefonen kom svært godt utav det i vår test for en måneds tid siden:

sitat"«Tidligere var det gjerne én mobiltelefon som utmerket seg med det beste kameraet, og en annen som var best til spill, film eller musikk. Sony Xperia Z3+ er i toppsjiktet på alt.»"

Nytt for denne modellen er at Sony har kvittet seg med den vanntette luken over ladeporten, og telefonen har fått raskere innmat og små oppgraderinger over det meste, sammenliknet med Xperia Z3. At luken nå er vekk gjør den imidlertid ikke noe mindre vanntett.

For å vinne den må du svare riktig på de tre spørsmålene under. Vi trekker en vinner mandag ettermiddag. Lykke til.

Premien er gitt av Sony Mobile i Norge, og har en verdi på i overkant av 6000 kroner. Vi registrerer navn og adresse for å kunne sende ut premien raskere. Etter at vinneren er kåret slettes informasjonen.

annonse