Tek.no

Konkurranse

Julekalender 2012 - luke 20

Se hva du kan vinne i dagens julekalenderluke.

iStockphoto
20 Des 2012 00:01

I år som i fjor presenterer vi en ny konkurranse hver dag i adventstiden. I år kan du blant annet delta i konkurransen om å vinne flere av markedets råeste mobiltelefoner, tilleggsutstyr til mobilen, høyttalere, pulsklokker, mobilabonnementer og andre godbiter.

Noen av kalenderlukene vil i år være videoluker, hvor du får se Amobil-redaksjonens utskremte medarbeidere prøve å gjette navnet på kjente og kjære julefilmer. For å bli med i trekningen må du også klare å gjette riktig.

Dagens konkurranse

Gigaset S820 har berøringsskjerm som kan vise inntil seks ulike favorittfunksjoner.Foto: Gigaset

Premien i dagens kalenderluke er levert av Gigaset.

Er du en av dem som har valgt å beholde fasttelefonen, eller kjenner noen som fortsatt har fasttelefon bør du svare på dagens julekalenderspørsmål. Premien i dag er nemlig en smart og brukervennlig trådløs Gigaset S820. Telefonen har en 2,4 tommer stor berøringsskjerm, i tillegg til et alfanumerisk tastatur.

Er du redd for stråling fra telefonen, er det kjekt å vite at ECO DECT-teknologien ikke bare gir lavere strømforbruk, men at den også justerer sendestyrken til basestasjonen med opptil 80 % for å redusere stråling, samt at sendestyrken reduseres til null når telefonen er i standbymodus.

Delta i konkurransen ved å svare riktig på de tre spørsmålene nedenfor.

Se også adventskalenderne hos våre søsternettsteder:

annonse

Les også