Tek.no

Konkurranse

Akams julekalender, dag 18

Dagens premier. Bildene er ikke proporsjonale.
18 Des 2010 00:00

I dag er det Canon som har gitt premiene, og siden Canon lager så mye forskjellig, tenkte de vel å vise deg at de gjør nettopp det. Den ene premien er en Canon Selphy CP800 skriver. Dette er en kompakt skriver du kan ha hjemme, på hytta, på tur eller hvor som helst. Den er enkel i bruk, men tilbyr likevel en rekke funksjoner som gjør at du kan tilpasse bildene rett fra minnekortet, uten å måtte ha en PC tilkoblet.

Den andre premien er en Canon X Mark I mus. Dette er ingen vanlig mus. Den har innebygd numerisk tastatur og kalkulator. Du kan for eksempel regne ut noe på kalkulatoren, og trykke på send, og straks overføres tallet til det programmet du bruker, for eksempel en celle i et regneark. Ganske smart og veldig nerdete.

Vi trekker dette som to premier med to vinnere. Den som trekkes først får velge premie. Den andre som blir trukket får den gjenværende premien. Resten må prøve igjen i morgen.

Du kan bare delta en gang pr. dag, men du må gjerne være med hver eneste dag resten av året, og det er nye premier hver dag. Ansatte i Edda Media AS eller Canon, eller deres nærmeste familie, kan ikke delta i konkurransen.

Konkurransen kan besvares fram til midnatt 18. desember. Trekningen vil bli gjort når konkurransen er avsluttet, og vil normalt offentliggjøres neste dag. I helgene kan det bli forsinkelser, da redaksjonen også av og til ønsker å ha fri. Vinneren tilskrives på e-post, så husk å legge inn en gyldig e-post-addresse.

Våre søstersider har også julekalendre på gang - du finner dem her:

annonse

Les også