Tek.no

Konkurranse

Julekalender 2012 - Luke 7

Sjekk hva du kan vinne i dag!

istockphoto: 000018112631
7 Des 2012 00:00

Det er fredag. Uken nærmer seg slutten og du har helt sikkert i likhet med Akam-redaksjonen tenkt å benytte fredagen til å surfe etter fotoutstyr til deg selv, som du kan bruke resten av desemberbudsjettet på, om det skulle være noe.

Derfor består dagens luke av premier som passer til de aller fleste fotonerders behov. I dag kan du vinne et Kingston SDHC Class 10 16 GB minnekort, et Kingston Compact Flash Ultimate 600X 16 GB minnekort, og en Kingston Media Reader minnekortleser, som leser begge de to minnekortene du kan vinne, og flere til. Alle tre premiene er velvillig donert av (ikke overraskende) Kingston, som er ny av året som giver i Akams julekalender.

Kingston SDHC Class 10 16 GB.Foto: Kingston

Les også: GUIDE: Hvilket minnekort trenger du?

Alle kameraer trenger noe å lagre bildene på, enten det nå er film eller minnekort, eller noe annet. Minnekort er nok for lengst blitt det vanligste, og selv om det ennå finnes mange ulike typer så er de flestes behov dekket av dagens premier. CF- og SD-kort er nemlig de to vanligste typene, og seg i mellom har de de aller fleste tilgjengelige kameraer dekket.

Les også: Hvor bra funker en adapter fra SD til CF? Vi har testet!

Som en ekstra hyggelig bonus gir også Japan Photo bort gavekort verdt 3000 kroner i valgte fotoprodukter (dvs fotobøker, forstørrelser, kalendre, etc) hver dag de første 14 dagene Akams julekalender varer. Oversikt over hva du kan bruke gavekortet på finner du på Japan Photos bildebutikk.

Julekalendervinnerne trekkes hver hverdag og tilskrives i mail. Vinnerliste og fasit offentliggjøres også i en egen artikkel som oppdateres jevnlig. Konkurransereglene finner du her

Les også: For sikkerhets skyld - slik unngår du å miste bildene dine

PS!
I morgen er det tid for et kamera igjen! Følg med!

NB!

I siste spørsmål i dagens luke har det sneket seg inn en trykkfeil som gjør at vi ser bort i fra dette spørsmålet når vi trekker en vinner. Vi beklager feilen!

Følg også med på adventskalendrene hos våre partnere:

annonse

Les også