Tek.no

Konkurranse

Akams julekalender, dag 23

Dagens premie
23 Des 2009 00:00

En dag igjen til julaften. Hold koken, og svar på spørsmål. Plutselig en dag så svarer det seg. Husk også at akams kalender fortsetter ut året, så selv om det blir jul og fridager og mye god mad, så holder Akam koken med stadig nye premier.

I dag er det Sandisk som har gitt oss sitt raskeste og mest robuste kort, et Extreme Pro 16GB CF-kort. Med en overføringshastighet på 90MB/s er dette det raskeste på markedet i dag.

Kortet tåler en trøkk og er også beskyttet mot fuktighet. Trenger du noe raskt, og vil ha et kort som ikke går i stykker så lett, er dette kanskje det beste du får tak i akkurat nå.

Blant de som svarer riktig på spørsmålene nedenfor, trekker vi en vinner som får et Sandisk Extreme Pro 16GB CF-kort.

Du kan bare delta en gang pr. dag, men du må gjerne være med hver eneste dag, og det er nye premier hver dag resten av året. Ansatte i Edda Media AS eller Sandisk, eller deres nærmeste familie, kan ikke delta i konkurransen.

Konkurransen kan besvares fram til midnatt 23. desember. Trekningen vil bli gjort når konkurransen er avsluttet, og vil normalt offentliggjøres neste dag. I helgene kan det bli forsinkelser, da redaksjonen også av og til ønsker å ha fri. Vinneren tilskrives på e-post, så husk å legge inn en gyldig e-post-addresse.

Våre søstersider har også julekalendre på gang - du finner dem her:

annonse

Les også