Tek.no

Konkurranse

Vant du ryggsekk fra Lowepro?

Vinneren av helgekonkurransen er trukket.

Lowepro / iStock: 000004590846
11 Mar 2013 11:21

Denne helgen kunne du nemlig en Lowepro Hatchback AW 22L fotoryggsekk i valgfri farge. En stor takk til FocusNordic, som er norsk importør, for helgens premie!

Lowepro Hatchback AW 22L er ingen typisk fotoryggsekk. Her finner du en egen boks med fleksible skillevegger som vil kunne tilpasses fotoutstyret ditt, og som har plass til et speilreflekskamera med objektiv, og litt ekstra utstyr som et objektiv eller to, eventuelt en blits, lader og litt annet knask.

For rask men likevel sikker tilgang til fotosakene dine har den en egen åpning i ryggen. Hekt sekken av ene skulderen, sving den rundt, og du kan åpne luken og ta frem kameraet ditt, samtidig som du gjør arbeidsdagen vanskeligere for alle lommetyvene rundt omkring.

I tillegg har du plass til litt vanlig turutstyr også, som nistepakke, en vannflaske og en ekstra genser. Skulle du en dag ha behov for litt ekstra plass i sekken, slipper du å ta ut fotoutstyret del for del. Du kan bare ta ut hele boksen og la den ligge igjen hjemme og vente på neste tur som har foto som tema og mål. Uansett vil bagen også ha plass til et nettbrett eller en liten PC, så du har noe å drive på med på bussen også.

Les også: KLASSIKER: Hvorfor har kameravesken feil størrelse?

Alt du trengte å gjøre for å vinne dette, er å ha råflaks og svare riktig på spørsmålene nedenfor. Den som gjorde det var Jan-Roger Olsen.

81% av de som deltok hadde svart alt riktig. Her er fasiten:

Spørsmål nr 1: Vi har ikke testet dagens premie, men hva syntes vi om Messenger 180 AW da vi testet den?
Riktig svar: B) Good stuff! To ganger fire stjerner!

Spørsmål nr 2: Hva betyr det når en Lowepro-bag har AW i navnet?
Riktig svar: C) AllWeather - innebygget regntrekk.

Spørsmål nr 3: Hvor stort nettbrett eller laptop får du maksimalt plass til i en Hatchback AW 22L?
Riktig svar: C) 11 tommer

Les også: TEST: LowePro Messenger 180 AW

Les også
Vinn fotoryggsekk fra LowePro
annonse