Til hovedinnhold
Konkurranse

Luke nummer 7 har blitt åpnet

En fet mobiltelefon fra Huawei kan bli din.

Det er desember, det er førjulstid og det er ikke minst kalendertid. I år har vi fått inn drøssevis av fantastiske premier som vi har tenkt å dele ut til dere lesere. Du gjør med andre ord svært lurt i å sjekke innom for å prøve lykken daglig.

Premien i dagens kalenderluke er en Huawei P9 Plus.

Huawei har levert en flott snor av nye toppmodeller det siste året. P9 Plus er en av dem, og svarer du riktig kan den bli din.

Telefonen det dreier seg om er største utgave i P9-serien, og kommer derfor med noen ekstra funksjoner som den vanlige P9-modellen ikke har.

En stor skjerm er utgangspunktet, og her er den på 5,5 tommer. Kraftig maskinvare, et utmerket kamera og god programvare hører også til. I motsetning til den vanlige modellen får du dessuten IR-fjernkontroll på toppen av telefonen. Dette er dessuten den eneste Android-mobilen på det norske markedet som kan måle hvor hardt du trykker på skjermen.

Vi håper alle får en fortsatt fin førjulstid, og ønsker lykke til med spørsmålene!

Kalenderluken er åpen fra klokken 00.01 til 23.59 i dag. Vinnerne av lukene blir publisert på førstkommende mandag. Konkurranseregler finner du i denne artikkelen.

annonse