Konkurranse

Vinn smartklokke og en heftig mobiltelefon

Vi deler ut to sett med Sony Xperia Z Ultra og SmartWatch 2.

Tiden er inne for en ny helgekonkurranse her på Tek-nettverket, og denne gangen tar vi litt hardt i. To av dere kan nemlig vinne hvert deres sett med mobiltelefon og smartklokke fra Sony. Det er ingen hvilken som helst telefon det er snakk om, men giganten Xperia Z Ultra.

Heftig telefon

Dette er en av markedets aller raskeste telefoner, med en diger full-HD-skjerm på 6,44 tommer. Den fine skjermen var en av tingene vi virkelig satte pris på da vi testet telefonen.

– Xperia Z Ultra har det meste du kan drømme om i en mobil, som den raskeste prosessoren på markedet, 4G, NFC Wi-Fi, GPS, APTx-lyd, HD Voice og en skjerm som kan ta pusten fra deg. Smarte tilpasningsmuligheter gjør at du kan betjene telefonen med bare en hånd, likevel uten at dette gjør Xperia Z Ultra til en god enhåndsmobil, sa vi i vår test av telefonen.

Les testen av Sony Xperia Z Ultra

Spesielt god i kombinasjon med klokke

Vi hadde ikke så mange trekk for denne telefonen. Litt høy prisklasse, og et noe svakere kamera enn i resten av Xperia Z-serien, var det viktigste vi hadde å peke på. I tillegg er den litt i største laget for mange.

Kombinasjonen av en diger mobil, og en liten, og nett klokke, mener vi kan være svært god. Her får du alt av varsler og informasjon rett på armen, i en klokke som varer i flere dager på en lading. Hvis det er noe viktig kan du fiske den store mobilen ut av lomma.

Les testen av Sony SmartWatch 2

Konkurransen varer frem til mandag 17. februar kl 12:00. Lykke til!

Premiene er levert av Sony Mobile Norge, og hver pakke har en verdi på i overkant av 4 800 kroner.

Les også
Sony Xperia Z1 Compact: Den råeste Android-mobilen har krympet
Les også
Sony SmartWatch 2: Klokken som ringer for deg
Les også
Sony Xperia Z Ultra: Sonys enorme supermobil
Les også
Sony Xperia Z1: Dette er markedets beste mobiltelefon
annonse