Konkurranse

Se vinnerbildene fra fotovandringen

Hvem synes du bør vinne hovedpremien?

Bildekarusell

12. mai i år inviterte Japan Photo i samarbeid med blant andre Akam.no til nasjonal fotovandring i åtte norske byer. Oppgaven var "skråblikk på byen" og nå har de lokale juryene gjort ferdig sitt arbeid og kåret de lokale vinnerne. Til sammen var det mellom 800 og 1000 fotografer som deltok og kunne bidra med opp til tre bilder hver. Fra disse er det nå valgt ut til sammen 48 bilder som skal konkurrere om å bli vinnerbildet nasjonalt.

I alle åtte byer er det kåret første, andre og tredje plass, samt tre bilder som får hederlig omtale. Alle seks bildene fra hver by går videre til den nasjonale konkurransen, og premieres i tillegg slik:

1. premie: Gavekort på fotoutstyr verdt 3000 kroner.
2. premie: Gavekort på Japan Photo XXL verdt 1500 kroner.
3. premie: Gavekort på Japan Photo XXL verdt 1000 kroner.
Hederlig omtale: Tre vinnere får hvert sitt gavekort på CEWE fotobok verdt 500 kroner.

Juryeringen foregikk anonymt, og vil du gjøre deg opp din egen mening uten å vite plasseringen av bildene kan du se alle de 48 bildene i karusellen nedenfor. På de neste åtte sidene kan du se alle bildene, hvilken plassering de fikk, og hvem som har tatt dem.

På mandag møtes den nasjonale juryen for å kåre hvilket av disse bildene som skaffer sin opphavsperson den gjeveste premien: Et gavekort på fotoutstyr verdt 30 000 kroner!