Til hovedinnhold
Konkurranse

Vinn Huaweis mobilflaggskip P9 Plus

Konkurransehøsten fortsetter på Tek.no.

Høsten nærmer seg ubønnhørlig, og enten det er skolebenken som kaller igjen, eller jobben som synes det får være nok med fem uker fri, kan en ny mobil være en hyggelig overraskelse for noen hver.

Vi i Tek.no kjører konkurranser i ukene fremover, der du kan vinne noen av de heftigste mobiltelefonene på markedet.

Huaweis desiderte toppmodell

Det finnes hele tre telefoner i P9-serien fra Huawei nå, men ukens premie er en P9 Plus, og det er aller heftigste variant. Telefonen er bygget i metall, har to kameralinser på baksiden og er utstyrt med stor skjerm.

Selv om den deler navn med den vanlige P9-modellen kan Plus-varianten en del triks som lillebror ikke kan. Blant annet har den som eneste Android-telefon i Europa vi vet om, skjerm som kan måle trykket du legger på den. Funksjonen minner om 3D Touch i Apples nyeste modeller.

sitat"Huawei P9 Plus er rett og slett en solid telefon, med solid ytelse og haugevis av funksjonalitet der lite er overflødige gimmicks.Testen av Huawei P9 Plus"

For å vinne må du svare riktig på de tre spørsmålene under. Lurer du på noe om telefonen kan testen være et godt utgangspunkt.

Premien har en verdi på 6 300 kroner, og er gitt av Huawei. Konkurransen varer fra lørdag 20. august til lørdag 27. august. Kåring skjer påfølgende mandag.

Mer om
annonse