Tek.no

Konkurranse Julekalenderen 2015 – 5. desember

Nå kan du åpne den femte luken

Premien i dag har masse trøkk.

5 Des 2015 00:01

Det er desember, det er førjulstid og det er ikke minst kalendertid. I år har vi fått inn drøssevis av fantastiske premier som vi har tenkt å dele ut til dere lesere. Du gjør med andre ord svært lurt i å sjekke innom for å prøve lykken daglig.

Premien i dagens luke er en Marantz Melody Stream (M-CR511) til en verdi av 4 999 kroner.

Marantz Melody Stream (M-CR511). Foto: Marantz

Marantz Melody Stream er et minianlegg som lar deg strømme musikk via det trådløse nettet i huset ditt. Det er også støtte for Bluetooth med enkel oppkobling via NFC. I tillegg til å kunne strømme musikk lagret på en PC eller NAS, eller fra en mobiltelefon via Bluetooth, kan du også strømme via Apple Airplay. Du kan også koble til en disk eller USB-minnepinne via USB, og på baksiden finner du også tilkoblinger for analoge og digitale enheter – for eksempel en CD-spiller, eller TV-en din.

Melody Stream støtter avspilling av HD-lydformater, og har også støtte for Spotify Connect, og du får tilgang til tusenvis av Internett-radiostasjoner, i tillegg til DAB/DAB+ og FM.

Vi håper alle får en fortsatt fin førjulstid, og ønsker lykke til med spørsmålene!

Kalenderluken er åpen fra klokken 00.01 til 23.59 i dag. Vinnerne av lukene blir publisert på førstkommende mandag. Konkurranseregler finner du i denne artikkelen.

Få også med deg julekalenderen hos vårt søsternettsted Gamer.no »

Julekalenderen til TU.no finner du her »

annonse

Les også