Tek.no

Konkurranse

Snart klart for julekalender

Erik Faarlund
28 Nov 2009 09:05

Det er fortsatt finanskrisetider, og mange produsenter og importører sliter kraftig. Vi var derfor forberedt på at det kunne bli vanskelig å spikre sammen en julekalender i år. Men når Akam henvender seg til bedriftene er det stor velvilje å hente, og svært få har takket nei til å være med i år.

Det betyr at vi år, som hvert år, kommer til å ha julekalender som starter 1. desember, der du kan vinne flotte premier hver dag. Premiene er gitt av produsenter og importører av foto- og video-relatert utstyr. I år som tidligere, er vi begeistret for premiene som er gitt, og som vanlig synes vi det er trist at vi selv ikke kan vinne noen av premiene, for her er det mye vi kunne hatt bruk for.

Det eneste det faktisk er spart på, er logoen, som du ser her. Men gjenbruk er jo miljøvennlig, så hvorfor ikke.

Alle premiene er ikke på plass ennå, men som tidligere år, ser det også i år ut som vi får på plass en romjulskalender. Det betyr at der andre julekalendere slutter med julaften, har du på Akam mulighet til å vinne premier helt fram til nyttårsaften.

Vi vil selvfølgelig ikke røpe hva premiene er, men som vanlig, er det ikke noen tøysepremier her. Du vinner ikke 30-dagers prøveversjon av et program. Her er det skikkelige ting som gjelder.

Det er ikke noe i veien for at du kan delta hver eneste dag, selv om du bare kan delta en gang pr. dag. Du har med andre ord mulighet for å vinne hver dag i hele desember. Så følg med fra tirsdag. Da braker det løs.

Gjeldende luke i julekalenderen finner her fra 1. desember ved midnatt.

annonse

Les også