Tek.no

Konkurranse

Vinn en Galaxy S7 Edge med tilbehør

Samsungs toppmodell med minnekort og VR-briller kan bli din.

Finn Jarle Kvalheim
22 Feb 2016 06:30

I går kveld lanserte endelig Samsung sine to nye toppmodeller, Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge. Det hele skjedde etter voldsomme mengder rykter og lekkasjer den siste tiden.

Vi har allerede testet Galaxy S7 Edge, og telefonen er mildt sagt imponerende. Testen kan du lese her »

Forhåndssalget av telefonen har allerede startet, og Samsung regner med å sende ut de første eksemplarene rundt 8. mars, altså om et par uker. Samtidig sender de kanskje også ut ett av disse eksemplarene til nettopp deg.

Med VR-briller og minnekort

Da vi spurte om å få dele ut en telefon i en leserkonkurranse var det nemlig ikke nei å få fra den digre elektronikkprodusenten.

Hvis du er den heldige vinneren kan du velge mellom utgavene i svart eller gull, og du får også med Gear VR-briller. Til slutt følger det med et stort minnekort på 64 GB. Skulle du ha små lanker eller ikke være så glad i Samsungs Edge-løsning kan du også velge den litt rimeligere flate utgaven. Men skulle vi valgt ville vi gått for heftigste modell S7.

VIKTIG: Dersom du ønsker å velge farge, og eventuelt gå for den mer kompakte og flate utgaven, før opp ønsket ditt når du sender inn adressen slik at vi får sendt videre valgene dine så fort som mulig. Informasjonen du legger inn vil ikke bli brukt til noe annet enn å sende deg premien, og slettes fra våre systemer etter at konkurransen er ferdig.

Alt du må gjøre for å slå kloa i toppmodellen er å svare på de fem spørsmålene under.

Konkurransen varer fra mandag den 22. februar klokken 6.30 til onsdag den 24. februar klokken 23.59. Vinneren kårer vi i løpet av torsdag. Premien er gitt av Samsung.

Les også
Samsung Galaxy S7 Edge: Samsungs nyeste flaggskip gir oss hakeslepp
Les også
Disse VR-brillene fungerer med de fleste mobiler
Les også
Samsungs VR-briller har fått en egen VR-nettleser
Les også
Snart kan VR-brillene få 4K-oppløsning
annonse

Les også