KonkurranseJulekalender 2013 – luke 2

Nå kan du åpne luke nummer 2 i julekalenderen

I dag kan du vinne en dobbel premie på innsiden.

Det er desember, det er førjulstid, og tradisjon tro kjører Hardware.no sin julekalender åpent for alle og enhver. Hver eneste dag i adventen kan du vinne spennende, flotte premier, så du gjør svært lurt i å sjekke innom for å prøve lykken daglig.

I tillegg blir alle som deltar med i en ekstra trekning hver dag, hvor én deltaker får et helt års tilgang til Hardware Ekstra, som de kan bruke selv eller gi i gave til en venn – i god juleånd.

Dagens konkurranse

I dag kan du vinne den trådløse nettverksruteren Asus RT-AC66U, som vi ga en hjertevarm anbefaling da vi testet den. Denne har det meste som du forventer av en moderne ruter, pluss litt ekstra.

Med støtte for 802.11ac-standarden kan du en teoretisk hastighet på inntil 1300 Mbit/s på det trådløse nettverket i heimen, som er rundt tre ganger raskere trådløst nett enn den forrige standarden.

Det er imidlertid ikke alt. For å dra nytte av den nye nettverksstandarden må du ha et nettverkskort som støtter den, og derfor har Asus lagt ved det trådløse USB-AC53 USB-nettverkskortet i pakken.

Denne praktiske lille dingsen ble lansert samtidig som PCIe-baserte kort med støtte for 802.11ac, og kan både hektes på bærbare PC-er og plugges inn i stasjonære maskiner.

Premien har en samlet verdi på rundt 2000 kroner.

Vi håper alle får en fortsatt fin førjulstid, og ønsker lykke til med spørsmålene!

Kalenderluken er åpen fra klokken 00.01 til 23.59 i dag. Vinnerne av konkurransen blir offentliggjort i en egen artikkel på mandag 9. desember. Konkurranseregler finner du i denne artikkelen.

Følg også med på adventskalendrene hos våre søstersider:

Les også
Se om du vant i julekalenderens første uke
annonse