Tek.no

Konkurranse Julekalenderen 2014 – 5. desember

Det er på tide med den femte luken i kalenderen

Dagens premie er en mobiltelefon som skal tåle juling.

Shutterstock/Elena Schweitzer
Redaksjonen
5 Des 2014 00:01

Det er desember, det er førjulstid og det er ikke minst kalendertid. Siden vi har slått sammen fire av nettstedene våre til Tek.no har vi også fått en riktig så fin haug med premier som skal ut til dere lesere. Du gjør med andre ord svært lurt i å sjekke innom for å prøve lykken daglig.

Vi har allerede kommet til luke nummer fem, og denne gangen er det Samsung som står for premien. Bak dagens luke finner vi mobiltelefonen Galaxy S5 Active.

Samsung Galaxy S5 Active.Foto: Kurt Lekanger, Tek.no

Godt polstret toppmodell

Forrige generasjon Galaxy Active var enkelt og greit en vanntett utgave av toppmodellen. Da årets Galaxy S5 Active kom, var det muligens noen som klødde seg i hodet. Toppmodellen var jo vanntett i utgangspunktet.

Galaxy S5 Active har ekstra polstring så den skal tåle uvøren behandling bedre enn sin slektning. Samtidig har den så godt som alt utstyret fra originalen, og byr faktisk på en bedre brukeropplevelse. Her er det vi skrev om Galaxy S5 Active da vi testet den:

«Med meget bra skjerm, god brukeropplevelse og gode fysiske taster er det lite å utsette på Galaxy S5 Active. Den gjør enkelt og greit det en skikkelig toppmodell skal.»

Premien er levert av Samsung, og har en verdi på i overkant av 5 000 kroner.

Vi håper alle får en fortsatt fin førjulstid, og ønsker lykke til med spørsmålene!

Kalenderluken er åpen fra klokken 00.01 til 23.59 i dag. Vinnerne av konkurransen blir offentliggjort i en egen artikkel på mandag 8. desember. Konkurranseregler finner du i denne artikkelen.

Les også
Samsung Galaxy S5 Active: Samsung Galaxy S5 Active er rask, robust og annerledes
annonse

Les også