Tek.no

Konkurranse

Akams julekalender, dag 11

Dagens vinner kan plukke varer for 1000 kroner herfra.
11 Des 2010 00:00

Vi prøver å få unna gavekort på bildeprodukter tidlig, så du rekker å bestille produktene, motta dem og sende dem videre til mottaker før julaften. Så her kommer siste runde med bildeprodukter i årets julekalender.

Eurofoto stiller i dag med et gavekort på 1000 kroner på fotogaver. Eurofoto spesialiserer seg på nettopp dette, og du kan få de utroligste ting med dine egne bilder på. Fint både til deg selv og til noen du vil glede med noe originalt til jul.

Men først må du som vanlig svare på noen intrikate spørsmål

Blant alle som svarer riktig, trekker vi ut en vinner som får et gavekort på 1000 kroner for fotogaver fra Eurofoto.no

Du kan bare delta en gang pr. dag, men du må gjerne være med hver eneste dag resten av året, og det er nye premier hver dag. Ansatte i Edda Media AS eller Eurofoto, eller deres nærmeste familie, kan ikke delta i konkurransen.

Konkurransen kan besvares fram til midnatt 11. desember. Trekningen vil bli gjort når konkurransen er avsluttet, og vil normalt offentliggjøres neste dag. I nå i helgen kan det bli forsinkelser, da redaksjonen også av og til ønsker å ha fri. Vinnerne tilskrives på e-post, så husk å legge inn en gyldig e-post-addresse.

Våre søstersider har også julekalendre på gang - du finner dem her:

annonse

Les også