Tek.no

Konkurranse

Julekalender dag 3

Tynt, lekkert og julerødt.
Erik Faarlund
3 Des 2007 00:00

Da var vi kommet til tredje desember. En mørk mandag. For å lyse opp litt, har vi i dag et julerødt digitalkamera i premie.

Casio har gitt oss et Exilim EX-S770, et lekkert lite kamera med morsomme funksjoner, som glir lettere ned i lomma enn de fleste andre kameraer. Det er ikke tjukkere enn 1,8cm, og laget i metall. Casio har lagt inn en rekke funksjoner for å gjøre kameraet enkelt å bruke,

Med 7 megapiksler, 3x optisk zoom og en skjerm på 2,8 tommer, har du det du trenger, og med julerødt kamera, er julaften plutselig et stort skritt nærmere.

Svar riktig på spørsmålene nedenfor, og du er med i trekningen.

Du kan bare delta en gang pr. dag, men du må gjerne være med hver eneste dag fram til julaften. Ansatte i Hardware Online AS eller Casio, eller deres nærmeste familie, kan ikke delta i konkurransen.

Konkurransen kan besvares fram til midnatt 3. desember. Trekningen vil bli gjort når konkurransen er avsluttet, og vil normalt offentliggjøres neste dag. I helgene kan det bli forsinkelser, da redaksjonen også av og til ønsker å ha fri. Vinneren tilskrives på e-post, så husk å legge inn en gyldig e-post-addresse.

Vinnere av helgens julekalenderluker er som følger:

  • 1/12: Forstørrelser på lerret fra Japan Photo ble vunnet av Markus Lund Vevle, Eirik Huse og Åsmund Sunde Valseth.
  • 2/12: Canon Selphy 720 fra Fotohuset ble vunnet av Kristian Storerud.

Vi gratulerer vinnerne!

Våre søstersider har også julekalendre på gang - du finner dem her:

annonse

Les også