Tek.no

Konkurranse

Julekalender dag 7

To programmer i en pakke. Snakk om å få i både pose og sekk.
Erik Faarlund
7 Des 2007 00:00

På tide med litt programvare igjen. Denne gangen er det Adobe som gir to bundler med Adobe Photoshop Elements 6 + Premier Elements 4. Her får du med andre ord det du trenger, både for å redigere bilder og video.

Photoshop og Premiere er de profesjonelle pakkene for dette. Elements er betegnelsen for hjemme-versjonene, som alle kan bruke uten store forutsetninger. Så nå kan du fotografere og filme av hjertens lyst hele juleferien og bruke arbeidstiden på nyåret til å redigere stoffet.

Før en av disse pakkene blir dine, må du selvfølgelig svare riktig på spørsmålene nedenfor, og så må du trekkes ut som en av to vinnere. Men begge vinnerne får begge programmene.

Du kan bare delta en gang pr. dag, men du må gjerne være med hver eneste dag resten av året. Ansatte i Hardware Online AS eller Adobe Norge, eller deres nærmeste familie, kan ikke delta i konkurransen.

Konkurransen kan besvares fram til midnatt 7. desember. Trekningen vil bli gjort når konkurransen er avsluttet, og vil normalt offentliggjøres neste dag. I helgene kan det bli forsinkelser, da redaksjonen også av og til ønsker å ha fri. Vinneren tilskrives på e-post, så husk å legge inn en gyldig e-post-addresse.

Vinner av gårsdagens julekalender - 6. desember, er Hilde Johnsen. Vi gratulerer med et Canon Powershot A720 IS digitalkamera.

Våre søstersider har også julekalendre på gang - du finner dem her:

annonse

Les også