Tek.no

Konkurranse

Julekalender dag 5

Med en Gorillapod, kan du feste kameraet hvor som helst.
Erik Faarlund
5 Des 2007 00:00

Nikkino i Bergen, som spesialiserer seg på gadgets vi alle har lyst på, men ikke visste eksisterte, har gitt oss noen Gorillapod stativer. I dag er det 2 stk av den største typen – Gorillapod SLR-zoom, som kan holde fotoutstyr på opp til 3kg. I tillegg får dere et kulehode som passer godt til gorillapoden, slik at det blir lettere å justere kameraets posisjon.

Gorillapod har tre ben med 10 ledd på hvert, slik at du kan feste stativet rundt en gren eller annet du finner over alt. På grunn av stativets kompakte størrelsen (25cm langt) kan du lett ta det med deg. På den måten har du alltid stativ tilgjengelig, og kameraet kan monteres i posisjoner som ikke er mulig med et vanlig stativ.

Gorillapod med kulehode.

Siden det er litt vanskelig å finstille et speilreflekskamera hvis det er montert rett på stativet, får vinnerne også med et FLM C24 kulehode som er lite og kompakt, men kan holde opp til 5kg – en utmerket match til gorillapod.

Siden det er to premier, trekker vi også i dag to vinnere, og vinnersjansene dine er dermed dobbelt så store. Det eneste du trenger å gjøre, er å svare riktig på spørsmålene nedenfor, så er du med i trekningen.

Du kan bare delta en gang pr. dag, men du må gjerne være med hver eneste dag resten av året. Ansatte i Hardware Online AS eller Nikkino Bergen AS, eller deres nærmeste familie, kan ikke delta i konkurransen.

Konkurransen kan besvares fram til midnatt 5. desember. Trekningen vil bli gjort når konkurransen er avsluttet, og vil normalt offentliggjøres neste dag. I helgene kan det bli forsinkelser, da redaksjonen også av og til ønsker å ha fri. Vinneren tilskrives på e-post, så husk å legge inn en gyldig e-post-addresse.

Vinnere av gårsdagens julekalenderluke er Are Frykholm og Magnus Nakken som vinner hver sin Pinnacle Studio 11 Ultimate. Vi gratulerer!

Våre søstersider har også julekalendre på gang - du finner dem her:

annonse

Les også