Tek.no

Konkurranse

Julekalender 2012 - luke 5

Premien i årets femte kalenderluke fyller stuen med godlyd.

5 Des 2012 00:01

I år som i fjor presenterer vi en ny konkurranse hver dag i adventstiden. I år kan du blant annet delta i konkurransen om å vinne flere av markedets råeste mobiltelefoner, tilleggsutstyr til mobilen, høyttalere, pulsklokker, mobilabonnementer og andre godbiter.

Noen av kalenderlukene vil i år være videoluker, hvor du får se Amobil-redaksjonens utskremte medarbeidere prøve å gjette navnet på kjente og kjære julefilmer. For å bli med i trekningen må du også klare å gjette riktig.

Dagens konkurranse

Dagens premie er levert av Libratone. Vinneren av konkurransen stikker av med en Libratone Zipp, en bærbar høyttaler som kan spille i opptil åtte timer på det oppladbare batteriet.

Libratone Zipp er først og fremst en AirPlay-høyttaler beregnet på trådløs avspilling fra iPad, iPhone eller Mac, men du kan også spille av musikk fra iTunes på Windows-PC-er. I tillegg er det en 3,5 mm lydinngang som lar deg koble til enheter via kabel – for eksempel om du vil koble til en mobiltelefon, en musikkspiller, eller TV-en din. Det er med andre ord mange muligheter selv om du ikke har Apple-produkter i huset.

I vår test av Libratone Zipp lot vi oss imponere over lydkvaliteten. Det er få trådløse høyttalere i denne størrelsen som kan måle seg med denne.

Premien er verdt ca. 3 200 kroner.

Les testen av Libratone Zipp: Bærbar designhøyttaler med AirPlay

For å delta i konkurransen må du svare riktig på de tre spørsmålene nedenfor.

Kalenderluken er åpen fra klokken 00.01 til 23.59 i dag. Vinnerne av konkurransene blir offentliggjort i en egen artikkel hver fredag. Konkurranseregler finner du i denne artikkelen.

Se også adventskalenderne hos våre søsternettsteder:

Les også
Libratone Zipp trådløs høyttaler: Libratone Zipp - Designhøyttaler med AirPlay
annonse