Tek.no

Konkurranse

Julekalender dag 21

Canon Ixus 960 IS
Are Thunes Samsonsen
21 Des 2007 00:00

Som premie i dag har vi fått en Canon Ixus 960 IS fra Canon Norge.

Canon Ixus 960 IS er toppmodellen i den svært populære Ixus-serien, og kan by på hele 12 megapiksler og en stilig anti-ripe-finish. Vanlig utsalgspris ligger på over tre tusenlapper, men nå kan du få et eksemplar helt gratis, hvis du er blant de heldige som blir trukket ut etter å ha svart riktig på følgende tre superenkle spørsmål:

Svar på spørsmålene nedenfor, og bli med i trekningen. Du kan bare delta en gang pr. dag, men du må gjerne være med hver eneste dag resten av året. Ansatte i Hardware Online AS eller Canon Norge, eller deres nærmeste familie, kan ikke delta i konkurransen.

Konkurransen kan besvares fram til midnatt 21. desember. Trekningen vil bli gjort når konkurransen er avsluttet, og vil normalt offentliggjøres neste dag. I helgene kan det bli forsinkelser, da redaksjonen også av og til ønsker å ha fri. Vinneren tilskrives på e-post, så husk å legge inn en gyldig e-post-addresse.

Hvis du lurer på hvilke andre premier som har vært, eller vil komme i julekalenderen, så finner du oversikt over premiepotten her.

Gårsdagens julekalender ble vunnet av Bård Bakken, som får en Panasonic FX33 fra Panasonic. Vi gratulerer!

Våre søstersider har naturligvis også julekalendre i år, som alltid - du finner dem her:

annonse

Les også