Til hovedinnhold
Konkurranse

Vi deler ut to toppmodeller

Vinn en tynn supertelefon med full-HD-skjerm.

Før var det først og fremst budsjettmobiler som kom til Norge fra kinesiske produsenter. Den tiden er definitivt forbi, og denne helgen deler vi ut to lekkerbiskener fra ZTE.

Det dreier seg om Nubia Z5 – en av de første vaskeekte toppmodellene fra ZTE.

Telefonen har en meget god full-HD-skjerm på fem tommer, kraftig innmat og byggekvaliteten gjør at den føles virkelig eksklusiv i hånden. Vi ble riktig så imponert da vi fikk telefonen inn til en kjapp sniktitt for en tid tilbake, og det var før programvaren var ferdig for det norske markedet.

Les mer om ZTE Nubia Z5 i sniktitten

Foreløpig har vi ikke fått telefonen inn til test, men to heldige vinnere kan stikke av med hver sin utgave fra en av de første forsyningene som kommer til Norge. Alt du trenger å gjøre er å svare på tre spørsmål.

Lykke til!

Premien har en verdi på omtrent 3000 kroner, og leveres av ZTE. Vi krever adresse ved svar for å få sendt ut premier mest mulig effektivt. Adressene vil ikke bli brukt til spam, og vil bli forkastet etter at vinnerne er kåret. Konkurransen varer fra 06:00, lørdag morgen til klokken 12:00 mandag 5. august. Ansatte i Mediehuset Tek har ikke anledning til å delta.

annonse