Tek.no

Konkurranse

Dette kan du vinne i luke 14

Vi deler ut enda flere lekre premier.

Shutterstock/Teknofil.no
14 Des 2013 00:01
annonse

Hver dag fram til julaften kan du vinne flotte premier i Tek-nettverkets julekalendere. Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningene, er å svare på noen relativt enkle spørsmål.

Dette er dagens premier:

Akam.no

Se med kamera.Foto: Forlaget

Enten du nettopp har tatt opp et kamera for første gang eller er en durkdreven hobbyfotograf kan du antagelig plukke opp et og annet triks fra veteranen Toralf Sandåker.

annonse

Mammuten av en bok, "Se med kamera", tar for seg det meste som dreier seg om fotoutstyr og fotografering på en lettfattelig måte. Blant annet kan du lære om hvordan du best jobber med bildene dine i etterkant, hvordan å best ta vare på bildene og ikke minst smarte tips og triks på reise. Pluss veldig mye mer.

Amobil.no

Hvis du vil ha en skikkelig råtass av et nettbrett er dagens Amobil.no-premie noe for deg. I dag har du sjansen til å vinne nettbrettet Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition. Dette nettbrettet har både en nydelig lekker skjerm, kraftig innmat og en liten pen du kan bruke for å trykke og tegne på skjermen.

Gamer.no

Dagens premie hos Gamer.no er en rå pakke fra tilbehørsprodusenten Mad Catz. Hvis du er heldig kan du vinne både spilltastaturet Mad Catz S.T.R.I.K.E 3 og den trådløse spillmusen R.A.T. 9. Begge to byr på drøssevis av innstillinger, justeringer og rett og slett en helt vill design. Spillmusa er forøvrig trådløs, slik at du slipper å tenke på kabelrot mens du spiller.

Hardware.no

Dagens Hardware.no-julekalender er en parabolpakke fra Canal Digital. Den gir deg et årsabonnement på underholdningspakken deres, en PVR-boks og gratis installasjon av alt som trengs.

I tillegg deler Hardware.no ut et 12-måneders abonnement av Tek Ekstra.

Lykke til!

annonse

Les også