Tek.no

Konkurranse

Julekalender 2012 - luke 10

VIDEOLUKE: I dag kan du vinne en av de mest ettertraktede mobilene akkurat nå.

Kurt Lekanger
10 Des 2012 00:01

I år som i fjor presenterer vi en ny konkurranse hver dag i adventstiden. I år kan du blant annet delta i konkurransen om å vinne flere av markedets råeste mobiltelefoner, tilleggsutstyr til mobilen, høyttalere, pulsklokker, mobilabonnementer og andre godbiter.

Noen av kalenderlukene vil i år være videoluker, hvor du får se Amobil-redaksjonens utskremte medarbeidere prøve å gjette navnet på kjente og kjære julefilmer. For å bli med i trekningen må du også klare å gjette riktig.

Dagens konkurranse

Dagens premie er levert av Nokia.

I dag kan en heldig vinner stikke av med Nokias nye flaggskip, Nokia Lumia 920. Dette er en av de kraftigste telefonene på markedet, og telefonen kommer blant annet utstyrt med en 4,5-tommers høyoppløst skjerm, støtte for trådløs lading, og en masse annet spennende.

Her kan du lese testen av Nokia Lumia 920 og kanskje få noen gode hint som hjelper deg med å svare riktig på spørsmålene?

Kalenderluken er åpen fra klokken 00.01 til 23.59 i dag. Vinnerne av konkurransene blir offentliggjort i en egen artikkel hver fredag. Konkurranseregler finner du i denne artikkelen.

Se videoen for å bli med i konkurransen:

Videoen er tekstet for hørselshemmede. Trykk "CC" i videoruten hvis du ikke får opp teksten.

Se også adventskalenderne hos våre søsternettsteder:

Les også
Nokia Lumia 920: Kan denne telefonen redde Nokia?
annonse