Til hovedinnhold
Konkurranse

Julekalender 2012 - Luke 17

Sjekk hva du kan vinne i dag!

Sigma er en av de mest kjente tredjepartsprodusentene som lager objektiver til både Canon, Nikon, Sony, Pentax og mFT, foruten sine egne kameraer. I tidligere år har både kvalitetskontroll og rykte vært så-som-så, men i nyere tid har Sigma sluppet det ene superobjektivet etter det andre, og det som oftest til en lavere pris enn kameraprodusentenes egne tilsvarende objektiver.

Les også: Omtale: Sigma 35mm f/1.4 DG HSM

Sigma 35mm f/1.4 DG HSM.Foto: Sigma

I dagens luke finnes et av de siste skuddene med kvalitetsoptikk fra Sigma, nemlig Sigma 35mm f/1.4 DG HSM i valgfri fatning. Premien er velvillig donert av FotoVideo, som er norsk Sigma-importør.

Sigma 35mm f/1.4 DG HSM.Foto: Sigma

Les også: Guide: Hva betyr det som står på objektivet ditt?

Dagens premie er i valgfri fatning, men foreligger for øyeblikket kun for Canon. Nikon-versjonen er ventet i butikk på nyåret, og Sigma-utgaven er heller ikke langt unna, mens versjoner som passer Pentax og Sony A er planlagt en gang i løpet av neste år - kanskje over sommeren, for alt vi vet. Vær dermed forberedt på at du kan måtte vente lenge på å motta premien din dersom du ønsker den i en av disse utgavene.

Les også: Omtale: Sigma 120 - 300 mm f/2.8 EX DG OS HSM - Telezoom å juble for

Les også: Test: Sigma 85mm F1.4 EX DG HSM - Mye lys for pengene

Julekalendervinnerne trekkes hver hverdag og tilskrives i mail. Vinnerliste og fasit offentliggjøres også i en egen artikkel som oppdateres jevnlig. Konkurransereglene finner du her

PS!
I morgen er det tid for julekalenderens første systemkamera, og det er litt av en godbit!

Følg også med på adventskalendrene hos våre partnere:

annonse