Tek.no

Konkurranse

Dette kan du vinne i luke 3

Vi deler ut enda flere lekre premier.

Shutterstock/Teknofil.no
3 Des 2013 00:01
annonse

Hver dag fram til julaften kan du vinne flotte premier i Tek-nettverkets julekalendere. Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningene, er å svare på noen relativt enkle spørsmål.

Dette er dagens premier:

Akam.no

Du har sikkert mange bilder på PC-en din, og nå får du sjansen til å faktisk gjøre noe med dem. Akam.nos tredje adventspremie er et gavekort på 1000 kroner hos Japan Photo XXL, hvor du kan forstørre og skrive ut bildene dine på en rekke ulike materialer.

Amobil.no

Selv om det er fint å bruke det trådløse nettet i hjemmet, er det ikke alltid du er hjemme. Med dagens gave fra Netcom slipper du imidlertid å tenke på hvor du er når du vil surfe på nettet. Med et 12-måneders abonnement på Netcoms Mobilt bredbånd Large og en medfølgende miniruter kan du få nett hvor som helst.

annonse

Large-pakken til Netcom inkluderer 20 GB data hver eneste måned, noe som bør være nok for selv de mest hardbarkede nettsurferne.

Miniruteren du kan vinne i tillegg til 12-måneders-abonnementet.

Gamer.no

På Gamer.no i dag har du sjansen til å vinne ikke ett, ikke to, men tre forskjellige PC-spill. Spillene kommer fra spillutvikleren Paradox, og heter Cities in Motion 2, Leviathan Warships og March of the Eagles.

Hardware.no

Ingen PC er komplett uten et skikkelig tastatur. Dagens premie på Hardware.no er et skikkelig beist av et tastatur, og heter Das Keyboard Model S Ultimate. Dette er virkelig kremen av skriveredskap der ute. Med mekaniske Cherry MX Blue-brytere, solid vekt og helt svart overflate er det kanskje markedets lekreste tastatur.

I tillegg deler de ut ett 12-måneders Ekstra-abonnement.

Lykke til!

annonse
Loading

Les også

Loading