Konkurranse

Julekalender 2012 - Julaften!

Sjekk hva du kan vinne i dag!

Trodde du toget hadde forlatt perrongen da du ikke vant et Panasonic GH3 i forrige uke? Skjøt du en hvit pil etter et gratiseksemplar av Panasonics flunkende nye toppmodell?

Vel, det er det ingen grunn til, for i dag, på selveste julaften, har du atter muligheten til å vinne det!

Denne gangen, som så ofte tidligere, er det Japan Photo som står for premien på julaften, noe vi bukker og takker og svinger oss i dansen for.

Les mer om Panasonic GH3

Panasonic Lumix DMC-GH3. NB! Objektiv medfølger ikke.Foto: Panasonic

Les også: Førsteinntrykk: Panasonic GH3

GH3 er et svært godt kamera som virkelig løfter hele mFT-systemet til nye høyder, men samtidig er det større enn de fleste andre speilløse kameraer og konkurrerer dermed på sett og vis med de mindre av speilreflekskameraene på markedet.

Uansett er det bra saker, og fikk en velfortjent... Neiventnålitt, hvilken utmerkelse GH3 fikk av oss må du finne ut selv, og svare på nedenfor. Lykke til!

Les også: TEST: Panasonic GH3

Finn best pris på Panasonic GH3.

Julekalendervinnerne trekkes hver hverdag og tilskrives i mail. Vinnerliste og fasit offentliggjøres også i en egen artikkel som oppdateres jevnlig. Konkurransereglene finner du her

God jul!
Dette var siste luke for denne gang, så nå ønsker vi god jul og begynner planleggingen av neste års julekalender. Det er jo bare 341 dager igjen til første desember 2013...

Følg også med på adventskalendrene hos våre partnere:

annonse