Tek.no

Konkurranse

Skal det være en Huawei P10 Plus?

Nå kan du vinne Huaweis toppeste modell.

Niklas Plikk
16 Apr 2017 00:01

Påsken fortsetter litt til, og det gjør også vår konkurranseføljetong der du kan vinne noen av de heftigste mobiltelefonene på markedet.

Huawei

Nå har du sjansen til å vinne Huaweis lekre flaggskipmobil, Huawei P10 Plus. Vi fikk prøve den nye mobilen for første gang for omtrent en måned siden, og hadde ikke mye å klage på. Den har rett og slett det meste du kan forvente av en ny mobil, med en god prosessor, imponerende kamera og en hjemknapp som faktisk byr på et par nye triks.

Vi ga Huawei P10 Plus 9/10, og ved siden av alle godsakene fra lillebror, P10, er det kanskje først og fremst et enda litt kvassere kamera som skiller Plus-modellen fra minste P10. Men som omtrent alltid; når det først er «Plus» i navnet får man også større skjerm og batteri med på kjøpet.

Dette er altså en telefon med svært mange positive egenskaper, og nå kan du vinne den helt gratis.

Premien har en verdi på rundt 8000 kroner, og er levert av Huawei.

Vi håper du har en fortreffelig påske og ønsker lykke til med spørsmålene! Og ikke glem å kom tilbake til Tek.no i løpet av påsken for flere konkurranser og nyheter.

Kalenderluken er åpen fra klokken 00.01 til 23.59 i morgen. Vinnerne av lukene blir publisert rett etter påsken. Konkurranseregler finner du i denne artikkelen.

annonse

Les også