Tek.no

Konkurranse

Akams julekalender, dag 8

Den ene premien i dag. Den andre her helt lik.
8 Des 2010 00:00

Det kan bli mye av det samme i premier, når det er fotoprodusenter vi henvender oss til. Derfor er det ekstra hyggelig når vi får inn noe som de fleste deltakerne her synes er kult, og som det er lite sannsynlig at de har fra før.

I dag er en slik dag. Fujifilm har vært så greie å stille med ikke bare ett, men to 3D-kameraer av typen Fujifilm Real 3D W1. Dette er et kamera med to objektiver og to bildebrikker som kan ta bilder i 3D. Allerede på skjermen bak på kameraet kan du se resultatet i 3D uten bruk av spesialbriller. Kameraet kan også gjøre mye annet på grunn av sitt doble sett av alt. Med andre ord et annerledes og spennende kamera.

Ett av disse kan bli dine dersom du svarer riktig på spørsmålene nedenfor.

Blant alle som svarer riktig, trekker vi ut to vinnere som får hvert sitt Real 3D W1 fra Fujifilm.

Du kan bare delta en gang pr. dag, men du må gjerne være med hver eneste dag resten av året, og det er nye premier hver dag. Ansatte i Edda Media AS eller Fujifilm, eller deres nærmeste familie, kan ikke delta i konkurransen.

Konkurransen kan besvares fram til midnatt 8. desember. Trekningen vil bli gjort når konkurransen er avsluttet, og vil normalt offentliggjøres neste dag. I nå i helgen kan det bli forsinkelser, da redaksjonen også av og til ønsker å ha fri. Vinnerne tilskrives på e-post, så husk å legge inn en gyldig e-post-addresse.

Våre søstersider har også julekalendre på gang - du finner dem her:

annonse

Les også