Tek.no

Konkurranse

Julekalenderluke nummer åtte

Vinn nettverksprodukter fra D-Link.

Niklas Plikk, Tek.no
annonse

Desember er lang og mørk, og mens en selvsagt kan glede seg over at juleaften stadig rykker nærmere gjør vi i Tek.no det vi kan for å smøre førjulstida som best vi kan for deg. Det gjør vi selvsagt med et realt premiedryss, og i hele desember gjør du derfor lurt i å sjekke innom oss for å prøve lykken i vår daglige julekalender.

Premien i dagens kalenderluke er en pakke bestående av D-Links DIR-879-ruter og hjemmeovervåkningskameraet DCS-8200.

Premiene har en verdi på 3700 kroner og er gitt av D-Link.

Ofte er det en ny nettverksruter som skal til for å få fart på internetthastigheten hjemme. D-Links DIR-879 stiller med 802.11ac-støtte, samt mulighet for å koble enhetene dine til enten 2,4GHz- eller 5GHz-nettverk for prioritering av enten rekkevidde eller hastighet. Vi har tidligere testet «storebroren» til dagens ruter-premie og kunne i testen blant annet melde om et svært enkelt oppsett.

Hjemmeovervåkningskameraet DCS-8200 er kjekt å ha om du bor i et utsatt nabolag eller i år endelig vil ta julenissen på fersk gjerning når han i tradisjon tro bryter seg inn i huset ditt på juleaften. Kameraet kobles til det trådløse nettverket ditt og lar deg holde oppsikt med hjemmet når du er på jobb eller reise. DCS-8200 viser til egenskaper som filming i HD-kvalitet, 180-graders vidvinkellinse og mulighet til å se inntil fem meter i mørke.

Dette kan du vinne i dagens luke!

D-Link

Vi håper alle får en fortsatt fin førjulstid, og ønsker lykke til med spørsmålene!

annonse

Kalenderluken er åpen fra klokken 00.01 til 23.59 i dag. Vinnerne av lukene blir publisert på førstkommende mandag. Konkurranseregler finner du i denne artikkelen.

Les også
TP-Link Archer C3200
Les også
Vi har satt de tre råeste trådløse ruterne opp mot hverandre
Les også
Asus RT-AC3200
Les også
D-Link DIR-890L (AC 3200)
annonse

Les også