Tek.no

Konkurranse

Akams julekalender, dag 2

Dagens premie. Fargen kan avvike.
2 Des 2010 00:00

Vi håper ingen ble skuffet over gårsdagens bløte pakke. Hvis noen likevel ble det, kan vi forsøke å rette på det i dag, med en typisk hard pakke.

I dag har vi noe ganske unikt, nemlig et Coolpix S1100PJ fra Nikon. Hva som er unikt med det må du selv finne ut, for å være med i trekningen, men det kan hjelpe å lese testen vår av dette kameraet.

Tilsynelatende er dette et helt vanlig kamera, men i tillegg til å være et helt vanlig kamera, gjør det noe som ingen andre kameraer gjør.

Blant de som svarer riktig på spørsmålene nedenfor, trekker vi en vinner som får en Nikon Coolpix S1100PJ.

Du kan bare delta en gang pr. dag, men du må gjerne være med hver eneste dag resten av året, og det er nye premier hver dag. Ansatte i Edda Media AS eller Nikon, eller deres nærmeste familie, kan ikke delta i konkurransen.

Konkurransen kan besvares fram til midnatt 2. desember. Trekningen vil bli gjort når konkurransen er avsluttet, og vil normalt offentliggjøres neste dag. I helgene kan det bli forsinkelser, da redaksjonen også av og til ønsker å ha fri. Vinneren tilskrives på e-post, så husk å legge inn en gyldig e-post-addresse.

Vinneren av gårsdagens konkurranse:
Christel Petreni.
Hun får en Photoshop CS5 fra Adobe.
Vi gratulerer.

Våre søstersider har også julekalendre på gang - du finner dem her:

annonse

Les også