Til hovedinnhold
Konkurranse

Vinn Dyson V8 støvsuger

Svar riktig på to spørsmål.

Niklas Plikk, Tek.no

Etter at hele familien har spist og godtet seg, fylt stuen med gavepapir og nissen har dratt inn overraskende mye søle og skit til å ha kommet rett fra en ren og snødekket Nordpol, oser det kanskje ikke julerent av huset lenger. Selv om det ikke er rengjøring som står øverst på ønskelisten i jula kan det som skjuler seg bak dagens utvidede kalenderluke kanskje hjelpe litt på motivasjonen – eller enda bedre – resultatet.

Premien i dagens kalenderluke er nemlig den trådløse støvsugeren V8 fra Dyson. Premien har en verdi på 6300 kroner og er gitt av produsenten.

Dyson V8.
Dyson

Fremtiden skal være trådløs ikke bare for kommunikasjon, men for rengjøringsverktøy, mener Dyson. Deres oppdaterte håndholdte V8-støvsuger er derfor ikke bare trådløs, men den skal gjøre en like god jobb som en tradisjonell «kablet» støvsuger, skal vi tro selskapet.

Støvsugeren går på batteristrøm, og ved å holde inne en bryter på håndtaket er du i gang med rengjøringen. Ifølge Dyson kan du forvente mellom 7 minutter (høy ytelse) og 40 minutter brukstid på en fullading. V8 kommer med forlengelsesrør og ulike rengjøringshoder for forskjellige gulv og flater. Ifølge Dyson gir V8 det lettere og raskere å gjøre rent takket være bedre manøvrering og mindre last å dra rundt på mens du rengjør.

Lei av å gjøre jobben selv?
Se vår stortest av støvsugerroboter »

Vi håper alle koser seg med seg og sine i romjulen, og ønsker lykke til med spørsmålene!

Kalenderluken er åpen fra klokken 00.01 til 23.59 i dag. Vinnerne av lukene blir publisert på førstkommende mandag. Konkurranseregler finner du i denne artikkelen.

annonse