Til hovedinnhold
Konkurranse

Julekalender 2013 – Luke 9

Hvis du er glad i fart og spenning vil du antagelig fryde deg over dagens premie.

Begynner du å få alt det nødvendige på plass før jul eller er du fremdeles i full gang med forberedelsene? Uansett om du nå er stresset eller i rute med innkjøp, vasking og baking håper vi du har et par minutter til overs til dagens julekalenderluke.

Panasonic HX-A100

Panasonic HX-A100.

Er du glad i fart og spenning? Såkalte actioncams har blitt stadig mer populære de siste årene, og i HX-A100 har Panasonic konstruert et litt annerledes eksemplar av arten.

HX-A100 består nemlig av to deler koblet sammen; en del med objektiv som fanger bildet og del som lagrer det og styrer kameraet. Mens sistnevnte del festes til armen kan objektivdelen bli festet til blant annet øret, brillene og hjelmen.

Man kan med dette kameraet filme i FullHD med en hastighet på 60 bilder per sekund. Dersom man går ned på oppløsningen kan man i 720p skyte i 120 bilder per sekund, mens om man kan klare seg med en størrelse på 640 x 360 punkter vil man få 240 bilder i sekundet.

Les mer om HX-A100 her

Premien er levert av Panasonic.

Svar på spørsmålene under, så er du med i trekningen. Konkurransen vil være aktiv frem til i kveld klokken 23.59 og vinnere trekkes hver mandag.

Våre konkurranseregler finner du her

Følg også med på adventskalendrene hos våre søstersider:

Les også
Kle på deg et actionkamera
annonse