Tek.no

Konkurranse

Julekalender 2012 - Luke 5

Sjekk hva du kan vinne i dag!

istockphoto: 000018112631
5 Des 2012 00:01

Vi er midt i uken allerede, og i dagens luke finner du flere kjekke småting som kan være greit å ha for de fleste fotografer. Et Transcend SDHC Class 10 UHS-1 16 GB minnekort er raskt nok til det meste, både seriebilder og videoopptak og kommer godt med for de fleste siden det nå finnes svært mye utstyr som støtter slike kort, fra kameraer til mp3-spillere og GPSer.

Les også: Akam mishandler minnekort

Nei, kameraet følger ikke med.

I tillegg består dagens premie av et Gorillapod Micro 800 som er lite nok til å ligge permanent i kamerabagen, som et lite stativ man alltid har med seg og som er klart til bruk. Man får også en Hähnel Uni Pal Plus universalllader, så den som vinner dagens luke trenger ikke å tenke på å ta med seg et utall ladere på tur. Selv om man har med seg flere ulike kameraer holder det nå med en eneste lader som kan ta seg av dem alle sammen. I tillegg kan den lade AA/AAA-batterier, USB-enheter og en rekke andre ting.

Denne lader det meste, men ikke deg eller ungene dine. Dessverre.

Dagens premier er velvillig donert av Focus Nordic.

Les også: Akams minnekortguide

Som en ekstra hyggelig bonus gir også Japan Photo bort gavekort verdt 3000 kroner i valgte fotoprodukter (dvs fotobøker, forstørrelser, kalendre, etc) hver dag de første 14 dagene Akams julekalender varer. Oversikt over hva du kan bruke gavekortet på finner du på Japan Photos bildebutikk.

Julekalendervinnerne trekkes hver hverdag og tilskrives i mail. Listen offentliggjøres også i egen ukentlig artikkel. Konkurransereglene finner du her

PS!
I morgen er det tid for et kamera igjen. Hvilket? Vent og se...

NB!

Vi har blitt gjort oppmerksomme på at det er feil info om minnekortets skrivehastighet hos Focus Nordic, og vi vil dermed se bort fra første spørsmål når vi trekker dagens vinner.

Følg også med på adventskalendrene hos våre partnere:

annonse

Les også