Tek.no

Konkurranse

Disse premiene kan du vinne i luke 12

Feiende flotte gevinster venter på deg i våre julekalendere.

12 Des 2012 00:02

Hver dag fram til julaften kan du vinne flotte premier i Tek-nettverkets julekalendere. Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningene, er å svare på noen relativt enkle spørsmål.

Dette er dagens premier:

Hardware.no

Bak denne luken finner vi et helt års parabol-abonnement fra Canal Digital, inkludert alt du skulle trenge. Du får parabolen, og den nye HD-dekoderen ADB 2850.

Dekoderen ADB 2850.

Gamer.no

Til dagens luke har spillredaksjonen fått tak i en pakke med fire spill fra Sega. I premiepotten ligger det futuristiske actionspilet Binary Domain (valgfri plattform), skytespillet Yakuza: Dead Souls (PS3), Football Manager 2013 (PC) og Mario & Sonic at the London 2012 Olympic Games (3DS).

Yakuza: Dead Souls.

Amobil.no

Dagens premie er en ZTEs Grand X IN, sannsynligvis den første Intel-drevne smarttelefonen som selges i Norge.

Selv om mange av dagens toppmodeller har fire prosessorkjerner, er ikke Grand X IN noen sinke med sin éne. Enkelte av demonstrasjonene vi har fått av Intels systembrikke tyder nemlig på at det bor store mengder krefter i den nye, mobile Atom-plattformen.

Akam.no

Vi er halvveis til jul og dagene blir knapt mørkere enn de er nå. Hva passer da bedre enn premier som lar deg styre blitslyset, eller eksporener ekstra lenge dersom du ikke har med deg blits?

Dagens vinner får med seg ett stykk Lastolite Ezybox Speed-Lite softbox og et Induro Adventure Stativ med hode AKB0.

Lastolite Ezybox Speed-Lite.Foto: Lastolite

Lykke til!

annonse

Les også