Tek.no

Konkurranse

Julekalender 2012 - Luke 21

Sjekk hva du kan vinne i dag!

istockphoto: 000018112631
21 Des 2012 00:00

Velkommen til dagen før dagen før dagen før dagen og denne dagens premie, som er et Nikon 1 V2 med 10-30 mm kitobjektiv.

Dagens premie er gitt av Nikon, og er deres nye toppmodell når det gjelder speilløse systemkameraer. Her har de tatt for seg forgjengeren og forbedret den på flere punkter. Resultatet er at 1-seriens nye toppmodell er et betydelig mer interessant kamera enn 1 V1 var, og med dette kameraet har du en del muligheter ikke mange andre kan stille med.

Les mer om Nikon 1 V2

Nikon 1 V2.Foto: Nikon

Nikon 1 V2 skal for eksempel være temmelig kjappe greier, med opp til 15 bilder per sekund i opptil 45 bilder med følgefokus på rad - evenhtuelt opp til 60 dersom du låser fokuspunktet på forhånd.

Les også: En speilløs historie

Nikon 1 V2.Foto: Nikon

PSAM-hjul var noe forgjengeren manglet, og som 1 V2 har fått. Dermed slipper man å grave i menyer og undermenyer for å velge modus, og kameraet er dermed også mer brukervennlig enn tidligere.

Finn best pris på Nikon 1 V2

Julekalendervinnerne trekkes hver hverdag og tilskrives i mail. Vinnerliste og fasit offentliggjøres også i en egen artikkel som oppdateres jevnlig. Konkurransereglene finner du her

Les også: Test: Nikon 1 V1

PS!
I morgen er det tid for enda et systemkamera, og denne gangen med tilleggsutstyr utenom det vanlige.

Følg også med på adventskalendrene hos våre partnere:

annonse

Les også