Tek.no

Konkurranse

Dette kan du vinne i luke 5

Vi deler ut enda flere lekre premier.

Shutterstock/Teknofil.no
5 Des 2013 00:01
annonse

Hver dag fram til julaften kan du vinne flotte premier i Tek-nettverkets julekalendere. Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningene, er å svare på noen relativt enkle spørsmål.

Dette er dagens premier:

Akam.no

Du har sikkert drøssevis av bilder på datamaskinen din, men er de alle perfekte? Sjansen er stor for at de antageligvis kunne trengt en omgang i et bilderedigeringsprogram.

Dagens premie fra Akam.no er en Adobe Photoshop Elements 12-lisens, og vil antageligvis løse de fleste redigeringsbehov du måtte ha.

Amobil.no

Vi trenger alle litt musikk i hverdagen, og med dagens pakke fra Amobil.no vil du kunne nyte musikk på flere ulike måter. Først ut er et 6-måneders gavekort til den norske strømmetjenesten WiMP, formet som en LP.

annonse

I tillegg har du sjansen til å vinne lydanlegget Allroom Air. Sistnevnte er en skikkelig solid høyttaler du kan strømme musikk til fra mobilen eller nettbrettet ditt, og med det gigantiske musikkbiblioteket til WiMP bør du ha nok musikk å spille av.

Gamer.no

Dagens premie fra Gamer.no kommer fra tilbehørsprodusenten Steelseries, i form av hodesettet SteelSeries Siberia Elite.

annonse

Her får du det meste en spiller er ute etter. En utrekkbar mikrofon, to store klokker med solid lyd og en bøyle som automatisk justerer størrelsen. Det gjør heller ikke noe at det hele er ganske lekkert å se på:

Hardware.no

Dagens premie fra Hardware.no er en spennende pakke fra Silverstone. Her kan du vinne vannkjøllingssettet TD03, kabinettet GD08B og strømforsyningen ST30SF. Her trenger du altså bare litt komponenter til å plassere under alle dingsene, så har du en komplett PC.

I tillegg deler Hardware.no også ut et 12-måneders Tek Ekstra-abonnement.

Vannkjølingssystemet TD03.

Lykke til!

annonse

Les også