Til hovedinnhold
Konkurranse

Konkurransehøst del 3

Forrige ukes konkurranse er over, og vi er i gang med ny konkurranse. Denne gang er premiene enda litt fetere. Det dreier seg om testvinnerne Xperia X10 og Xperia X10 Mini fra Sony Ericsson, som begge kjører operativsystemet Android.

X10 er utstyrt med minnekort på 8 GB fra før. Sandisk, som fortsatt er med oss, har utstyrt begge telefonene med 16 GB minne og minnekortleser. I tillegg har Sony Ericsson lagt ved et trådløst stereo håndfrisett, som kan kobles til vanlige hodetelefoner.

Samlet har toppgevinsten en verdi på omkring 5000 kroner. Her kan du lese testen av Xperia X10 og her finner du testen av Xperia X10 Mini.

- Imponer oss!

Dette er to av telefonene som har imponert oss mest så langt i år, og dermed blir konkurransen enkelt og greit - imponer oss! Vi vil ikke sette noen begrensninger for hvordan du gjør det, men vi må ha et slags bevis for hva du har gjort.

Du kan for eksempel skrive et imponerende dikt, bake Android-kaker eller filme deg selv mens du danser roboten. Slipp kreativiteten løs, og send inn resultatet. Dette gjør du enten per e-post eller ved å legge inn bilder i forumtråden under.

Konkurranseperioden varer fra 30. august klokken 17.00 til 6. september klokken 15.00.

annonse