Tek.no

Konkurranse

Se om du vant en Samsung Galaxy S6 edge

Vi har kåret vinneren av ukens helgekonkurranse.

25 Juli 2015 00:01

Det er tid for en ny helgekonkurranse her på Tek.no. Nok en gang er det en mobiltelefon vi skal dele ut, og denne gangen er det Samsungs Galaxy S6 edge som kan bli din hvis du svarer rett på spørsmålene under.

Konkurransen er nå ferdig. Vinneren ble Jonas Midtbø fra Hjelset. Tek-redaksjonen gratulerer.

Slik gikk det da vi testet Galaxy S6 edge:

sitat"Telefonen er god på lyd, har et godt kamera, og fyller alle de oppgaver du kan forvente av en mobiltelefon som ønsker å fremstå som best i verden.Espen Irwing Swang, Tek.no"

Ved siden av å leve opp til forventningene på det tekniske, er også Galaxy S6 edge en telefon som skiller seg ut. Den har buer langs høyre og venstre kant av skjermen. Under glasset som dekker telefonen har Samsung lagt inn metallfolie, slik at telefonen fremstår som ekstra blank og med ulike fargenyanser avhengig av hvordan lyset treffer.

Hele testen av Galaxy S6 edge finner du her »

Telefonen du kan vinne i denne konkurransen er den gullfargede versjonen, og kommer med 32 gigabyte lagringsplass. Premien har en verdi på rundt 7500 kroner, og er gitt av Samsung.

Konkurransen varer fra klokken 00.01 natt til lørdag, og frem til mandag den 27. juli klokken 12.

For at vi skal få sendt ut premien raskest mulig, ber vi om at du registrerer din adresse samtidig med svaret. Informasjonen vil bare bli brukt til premieutsending, og dataene slettes etter at trekningen er gjort.

annonse

Les også