Tek.no

Konkurranse

Julekalender 2012 - luke 8

Premien i dagens kalenderluke er enkel å bruke og enkel å få hjelp med.

iStockphoto
Kurt Lekanger
8 Des 2012 00:01

I år som i fjor presenterer vi en ny konkurranse hver dag i adventstiden. I år kan du blant annet delta i konkurransen om å vinne flere av markedets råeste mobiltelefoner, tilleggsutstyr til mobilen, høyttalere, pulsklokker, mobilabonnementer og andre godbiter.

Noen av kalenderlukene vil i år være videoluker, hvor du får se Amobil-redaksjonens utskremte medarbeidere prøve å gjette navnet på kjente og kjære julefilmer. For å bli med i trekningen må du også klare å gjette riktig.

Doro PhoneEasy 740.

Dagens konkurranse

Dagens premie er levert av Doro.

I dagens luke kan du vinne en Doro PhoneEasy 740, den første Android-baserte smartmobilen som markedsføres som en telefon som er virkelig enkel i bruk. Her er nemlig alle Googles knapper og innstillinger feid bort, til fordel for en ekstremt enkel meny. Doro retter seg spesielt mot eldre brukere med denne telefonen, men telefonen er også perfekt for deg som vil ha en enklest mulig telefon – med skikkelig nummertaster i tillegg til touchskjermen.

Her kan du lese vår sniktitt på Doro PhoneEasy 740.

Kalenderluken er åpen fra klokken 00.01 til 23.59 i dag. Vinnerne av konkurransene blir offentliggjort i en egen artikkel hver fredag. Konkurranseregler finner du i denne artikkelen.

Les også
En smarttelefon alle kan bruke
annonse

Les også