Tek.no

Konkurranse

Julekalender Dag 6

Canon Powershot A720 IS - ett av utallige Canon konsumetprodukter.
Erik Faarlund
6 Des 2007 00:00

Kalenderen viser 6. desember, og det er tid for et nytt digitalkamera i premie. Denne gangen en kjekk sak fra Canon.

Canon har gitt oss et Powershot A720 IS digitalkamera. Skal du ha et kompakt men avansert kamera til en hyggelig pris, er dette et meget interessant alternativ. Her har du fulle manuelle funksjoner, relativt lang zoom, bildestabilisator og optisk søker.

Det eneste du trenger å gjøre for at kameraet skal bli ditt, er å svare riktig på spørsmålene nedenfor. Det eneste vi trenger å gjøre, er å trekke deg som vinner. Lykke til.

Du kan bare delta en gang pr. dag, men du må gjerne være med hver eneste dag resten av året. Ansatte i Hardware Online AS eller Canon Norge, eller deres nærmeste familie, kan ikke delta i konkurransen.

Konkurransen kan besvares fram til midnatt 6. desember. Trekningen vil bli gjort når konkurransen er avsluttet, og vil normalt offentliggjøres neste dag. I helgene kan det bli forsinkelser, da redaksjonen også av og til ønsker å ha fri. Vinneren tilskrives på e-post, så husk å legge inn en gyldig e-post-addresse.

Vinnerne av julekalenderen i går, 5. desember er Tom Bjørnli og Lars Christian Hole, som får hver sin Gorillapod med kulehode. Vi gratulerer.

Våre søstersider har også julekalendre på gang - du finner dem her:

annonse