Tek.no

Konkurranse Julekalenderen 2014 – 10. desember

Luke ti er åpnet og vi nærmer oss halvveis

En virkelig heftig mobiltelefon er dagens premie.

Shutterstock/Elena Schweitzer
10 Des 2014 00:01

Det er desember, det er førjulstid og det er ikke minst kalendertid. Siden vi har slått sammen fire av nettstedene våre til Tek.no har vi også fått en riktig så fin haug med premier som skal ut til dere lesere. Du gjør med andre ord svært lurt i å sjekke innom for å prøve lykken daglig.

Vi har allerede kommet til luke nummer ti, og denne gangen er det Sony som står for premien. Bak dagens luke finner vi mobiltelefonen Sony Xperia Z3.

Vanntett og lynrask

Telefonen det handler om er vanntett, har svært god skjerm og lynraske menyer. Den har også fått seg en designoppfriskning siden forrige generasjon toppmodell i Xperia-serien.

Dette skrev vi om Sony Xperia Z3 da vi konkluderte testen:

«Tidligere var det gjerne én mobiltelefon som utmerket seg med det beste kameraet, og en annen som var best til spill, film eller musikk. Sony Xperia Z3 er i toppsjiktet på alt. I tillegg er den kompakt i forhold til andre mobiler med tilsvarende skjermstørrelse, og den har en design som oser av kvalitet.

Telefonen har nær sagt alt som finnes av nyere mobilteknologi, fra høykvalitets stemmeoverføring (HD-Voice) og nevnte NFC, til ny strømbesparende Bluetooth-standard. Ingen mobil støtter flere radiofrekvenser, noe som gjør den pålitelig også på reise i utlandet. Skjermen er knallgod, prosessoren lynrask og formatstøten for film og musikk er upåklagelig.»

Hele testen av Sony Xperia Z3 kan du lese her

Telefonen ble også kåret til årets mobiltelefon under Tek Awards.

Premien leveres av Sony, og har en verdi på rett over 5000 kroner.

Få også med deg julekalenderen hos vårt søsternettsted Gamer.no

Les også
Sony Xperia Z3: Xperia Z3 en mobiltelefon til å begjære
annonse

Les også