Konkurranse

En Galaxy S8+ kan bli din!

Vil du vinne Samsungs absolutte toppmodell?

Påsken ebber ut, men det gjør kanskje ikke så mye. For nå er tiden for selve rosinen i konkurransepølsa kommet. Du kan vinne en Samsung Galaxy S8+.

Samsung Galaxy S8+ er fortsatt ikke i sal. Mobilen ble for første gang avslørt for et par uker siden, og kommer ikke i vanlig salg før den 28. april. Derfor sier det seg selv at selv om du skulle vinne, vil det drøye bittelitt før vi faktisk kan sende deg en enhet. Men ikke vær redd – hvis du vinner kommer du til å få tilsendt en flunkende ny Galaxy S8+ så fort den er tilgjengelig i norske butikker.

Som vi skriver i vår sniktitt av Samsung Galaxy S8 så er dette trolig den heftigste mobilen du får på markedet. Med en skjerm som går helt ut til sidene og minimale rammer over og under, så er den helt fantastisk å se på. Vi tør faktisk å påstå at den er enda bedre å se i virkeligheten enn på bilder.

Den ekstra store varianten har 6,2 tommer skjerm samtidig som selve telefonen er mindre enn en iPhone 7 Plus med vanlig 5,5 tommers skjerm innabords.

Premien har en verdi på rundt 8500 kroner, og er levert av Samsung Norge.

Vi håper du har en fortreffelig påske og ønsker lykke til med spørsmålene! Og ikke glem å kom tilbake til Tek.no i løpet av påsken for flere konkurranser og nyheter.

Kalenderluken er åpen fra klokken 00.01 til 23.59 i morgen. Vinnerne av lukene blir publisert rett etter påsken. Konkurranseregler finner du i denne artikkelen.

annonse