Til hovedinnhold
Konkurranse

Vinn noen av årets beste hodetelefonkjøp i julekalenderen

Vi åpner luke nummer fire.

Det er desember, det er førjulstid og det er ikke minst kalendertid. I år har vi fått inn drøssevis av fantastiske premier som vi har tenkt å dele ut til dere lesere. Du gjør med andre ord svært lurt i å sjekke innom for å prøve lykken daglig.

Jabra Move.

I dag deler vi ut hele fire premier. Jabra har nemlig donert oss to hver av de trådløse testvinnerne Jabra Move og Jabra Sport Pulse.

Jabra Move koster ikke mer enn cirka 600 kroner, men byr likevel på lyd helt i toppklassen. De er komfortable å ha på, og har svært fyldig og velbalansert lyd uten noen store svakheter. Batteritiden er på rundt åtte timer, og de er i tillegg svært lette og portable. Dette er vårt absolutte førstevalg om du ikke vil ut med flere tusenlapper for trådløse hodetelefoner.

Jabra Sport Pulse.

Begeistret var vi også for ørepluggene Jabra Sport Pulse da vi testet trådløse øreplugger. De har en lyd som ikke er veldig ulik storebror Move - en flott og naturlig klang med fylde og detaljer gjennom hele registeret.

Sport Pulse sitter også veldig godt på plass i ørene, og har innebygget pulsmåler for trening. Jabras egen sport-app er i tillegg funksjonsrik og enkel å bruke. Jabra Sport Pulse har en verdi på cirka 1500 kroner hver.

Vi håper alle får en fortsatt fin førjulstid, og ønsker lykke til med spørsmålene!

Kalenderluken er åpen fra klokken 00.01 til 23.59 i dag. Vinnerne av lukene blir publisert på førstkommende mandag. Konkurranseregler finner du i denne artikkelen.

annonse